Weboldal optimalizálás

Miért fontos a weboldal optimalizálás?

Mert az emberek általában a második, maximum a harmadik oldalig mennek el a Google-ben, ha valami információt keresnek. A cél tehát a weboldal optimalizálás során, hogy az organikus keresőben lehető legjobb találati pozíciót érje el weboldalunk, lehetőleg legyen benne az első 10 találatban.

A weboldal optimalizálás, keresőoptimalizálás, SEO, keresőmarketing fogalma, a mi olvasatunkban mégis kicsit mást jelent. Első sorban azzal kezdem, hogy őszinteség. Nem megrémíteni szeretném vele, csupán az a célom, hogy tisztán lásson. Sok SEO-val foglalkozó cég nem tájékoztatja megfelelően ügyfeleit, csak ha konkrétan rákérdeznek - tisztelet a kivételnek-.

Nem tudjuk garantálni, hogy az optimalizált weboldal adott kulcsszavakra például az első 10 találat között szerepeljen, -mint ahogy semelyik weboldal optimalizálás, keresőoptimalizálás, SEO, keresőmarketing területén tevékenykedő vállalkozás sem- hogy a már elkészült honlapja ne veszítsen elért pozíciójából, vagy hogy a Google nem változtatja meg értékelési és rangsorolási szempontjait.

Az vállaljuk, hogy etikus eszközökkel a SEO irányelvek - melyről szintén nincs mindenki által elfogadott szabályzat- alapján az oldalt a Google számára akadálymentessé tesszük, a tartalmi feltöltés során irányt mutatunk.

 

Hiszünk benne, hogy nem elég megfelelnünk a Google támasztotta igényeknek, fontosnak tartjuk, hogy weboldalaink felhasználóbarát módon információkkal lássák el az érdeklődőket, nekik dolgozzunk, persze úgy hogy az Google „nagytestvérnek” is megfeleljen.