Weboldal készítés

Mymarketing.hu Kft. segít Önnek honlapja elkészítésében!

Miért a Mymarketing.hu Kft? Igényei alapján felállítjuk a feladatra legalkalmasabb teamet, akik egy marketing koordinátor segítségével akár teljesen önállóan hozzák létre a megálmodott weboldalt, megadott határidőre.
Az Ön feladata mindössze elmondani mit szeretne, jóváhagyni a grafikát, és egy egy órás interjút adni szövegírónknak vállalkozásáról. Általános honlapjaink admin felületesek, hogy Ön is tudjon módosítani rajta bármikor, és ügyelünk arra is, ha első körben nem áll módjában optimalizált honlapot készíttetni ne kelljen ezért később új weboldalt készíteni, az oldal fel van készítve optimalizálásra.

Mindenkor költséghatékonyságra törekszünk, de nem vagyunk a legolcsóbbak, nem ez a profilunk, vannak olyan cégek akik sablonokat adnak el akár 16.000Ft-ért is. Weboldal, és weboldal között viszont óriási különbség van, közhelynek tűnhet de körülbelül mint egy Trabant, és egy BMW között. Melyikkel állna meg szivesebben üzleti partnere kapuja előtt? Hiszen a honlap is valami ilyet képvisel a partnerek felé, lemérik róla vállalkozásunk komolyságát a cég hátterét és megbízhatóságát.