Mymarketing team

A marketing munka összetett dolog, és bár biztos van aki minden részéhez ért, mi nem valljuk ezt magunkról. Sok éve foglalkozunk marketinggel, és abban hiszünk, hogy mindenki a saját területéhez ért, és így van ez rendjén.

Nem kívánunk polihisztorok lenni. Éppen ezért egy team általában magába foglal egy magasan kvalifikált nagy tapasztalatokkal rendelkező stábot: egy tapasztalt agilis marketing koordinátort, egy professzionális és kreatív grafikust, egy szakmailag elismert programozót valamint egy magasan képzett újságírót a szövegírásokhoz. Természetesen ha a feladat igényli ez a kör tovább bővíthető a egy komoly és bizonyítottan eredményes PR ügynökség tanácsadóival, weboldal optimalizálásához SEO szakértőkkel, nyomdai kapcsolatokkal attól függően, hogy mi a megrendelő igénye.

Önnek mindössze egy emberrel kell kapcsolatot tartania, mégis egy csapat áll Ön mögött. Minden megbízonk személyes koordinátort kap, aki állandó rendelkezésre állást és rugalmasságot biztosít. Segít megfogalmazni felállítani az igényeket, majd létrehozni a marketing "terméket".