Mymarketing Önnek

Hiszünk benne viszont, hogy a marketing nem csak a nagyok kiváltsága, hanem egy olyan eszköz, amivel bármelyik vállalkozás növelheti üzleti sikereit.

A Mymarketing.hu Kft marketing csapata az Öné is lehet! Nem minden vállalkozás teheti meg azt, hogy fenntartson egy marketing osztályt, vagy egy nagy ügynökséget bízzon meg milliókért. Vannak viszont olyan eszközök minden vállalkozás életében amihez szüksége lehet marketing szakemberre, aki koordinálja a marketing munkálatokat. Arculatot tervez, honlapot, webáruházat készít, DM leveleket vagy szórókapokat gyárt és még sorolhatnám.

Sok cég készít például honlapokat, miért a Mymarketing?

A Mymarketing szakmai team felállásakor ügyelünk a feladatnak megfelelő stáb felállítására, -bár ez még mindig nem egyedálló fontosnak tartjuk kiemelni-, újításunk abban áll, hogy elérhető áron kínálunk professzionális megoldást, és koordinátorunk leveszi a terhet a válláról a folyamat során felmerülő ezer meg egy döntésről. 

Nézzünk egy általános weboldal készítéssel kapcsolatos példát

Igényfelmérő beszélgetés után összeálltja a menürendszert, meghatározza a főbb irányvonalakat (mint a színvilág, vagy képi megjelenés). Figyelemmel kíséri a grafikai munkát, és eljuttatja a grafikust az alapötlettől finomításokkal a végső legjobb kreatívig, segít berendezni a weboldalt a programozóval, hogy az tényleg úgy nézzen ki mint a grafikában, nem Önnek kell tehát a két pixel erre 8 pixel arra problémákat kezelni, ellenőrzi, hogy a linkek jó helyre mutatnak-e, feltölteni a szöveget,képeket és dokumentumokat. Sőt igény esetén még a szövegírással sem kell bajlódnia, egy viszonylag rövid interjú során, - mely professzionális szövegírónkkal készül - összeállítjuk az alaptémákat, amelyből elkészítjük a weboldal szövegét is. Ön  mindenkor egy Trendi, aktuális szakmai igények szerint készült honlapot kap.